Mequiars Autonhoitotuotteet

 

Meguiar’sista

Meguiarsista pieni.#$#

Yli sata vuotta ylivoimaa

Yli sata vuotta sitten yhtiön perustajan Frank Meguiar Jr:n aloittama huonekaluvahoja autotallissa valmistava yritys on nyt neljännen Meguiar-polven hoidossa. Frank Meguiar Jr. ei varmaan villeimmissä unissaankaan aavistanut, mihin hänen 1901 valmistettu ensimmäinen huonekalukiillokepullonsa reilussa sadassa vuodessa johtaisi.

Meguiar’s Inc. on nykyisin maailman johtava autonhoitotuotteiden valmistaja, joka tarjoaa uuden sukupolven tuotteita, työkaluja ja varusteita todellisille autoharrastajille. Tavoitteena on luoda alalle kokonaan uudet laatu- ja tehokkuus- vaatimukset.

Ensimmäisestä huonekaluvahapullosta alkaen Frank Merguiar Jr. perusti toimintansa erinomaisille tuotteille ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiselle. Nykyisin Meguiar’sin erinomaiset suhteet autoharrastajiin eri puolilla maailmaa ovat luoneet suuren luottamuksen tuotemerkkiin ja tehneet siitä harrastajapiirien suosikin. Tänäkin päivänä perhe on sitoutunut toimittamaan tuotteita ja luomaan suhteita, jotka kiinnostavat ja yhdistävät autoharrastajia ja ammattilaisia ympäri maailmaa.

Tuotteet:

Pesu

NXTWash_64&18.jpg

NXT Generation™ Car Wash
Autoshampoo

Uusi synteettinen, polymeeripohjainen autoshampoo, joka liuottaa tehokkaasti pois sitkeimmänkin lian vahausta vahingoittamatta. Tämä pH-tasapainoitettu pesuaine poistaa hellävaraisesti pinttyneimmätkin epäpuhtaudet pintaa naarmuttamatta.

Tuotenumero: G12664 / 1892 mlUUSI KOKO
Tuotenumero: G12619 / 532 ml

G7116_GCWash16[1] pieni.jpg

Gold Class™ Car Wash
Autoshampoo & vaha

Runsas vaahto ja pesuaineen sisältämät hoitoaineet hoitavat maalipintaa ja tekevät siitä niin liukkaan, että vesi valuu helposti pois ja pinta on helppo kuivata. Lopputuloksena on hohtava kiilto, johon lika ei tartu. ”Puhdasta taikaa” on asiakkaittemme tälle tuotteelle antama lempinimi.

Tuotenumero: G7116 / 473 ml

X3002_MicrofiberWashMitt.jpg

Super Thick Microfibre Wash Mitt
Mikrokuituinen pesukinnas

Uusi entistä parempi mikrokuituinen pesukinnas pesee pyörteitä jättämättä nostamalla lian pinnasta kintaaseen. Pesee auton hellävaraisesti maalipintaa vaurioittamatta.
Konepestävä.

Tuotenumero: X3002

X1160_WheelSpokeBrush.jpg

Ultra-Safe Wheel Spoke Brush
Vannepesuharja

Eriomainen työkalu monipuolaisten erikoisvanteiden pesuun. Turvalliset, leveät harjakset puhdistavat myös ahtaimmat ja vaikeasti tavoitettavat kohdat perusteellisesti jarrupölystä ja katuliasta. Harjassa on naarmuttamaton suojakärki ja vankka, hyvä kädensija.

Tuotenumero: X1160

Pitkä moppi.jpg

Ultra Plush Wash Mop
Pitkä pesumoppi

Teleskooppivarrella (90 – 180 cm) varustetulla pitkällä pesumopilla peset kurottelematta korkeimmatkin ajoneuvot kuten paketti- ja tila-autot, asuntoautot ja -vaunut nopeasti ja tehokkaasti. Kääntyvä pesupää taipuu pestävän pinnan mukaan. Erittäin pehmeä ja paksu moppiosa imee runsaasti pesuvettä ja puhdistaa kaikenlaiset pinnat naarmuttamatta. Konepestävä.

Tuotenumero: X1190

Vaihdettava irtomoppi

Tuotenumero: X1200

Maalipinnan valmistelu

G1116_QuikClayKit.jpg

Quik Clay Starter Kit
Puhdistusaine ja hiomasavi

Puiden mahla, maalisumu ja teollisuuden päästöt ym.saasteet tarttuvat maalipintaan ja saavat sen näyttämään rakeiselta ja kiillottomalta. Puhdistusaine ja hiomasavi yhdessä käytettynä palauttavat lasinsileän pinnan nopeasti ja helposti. Kostuta pinta puhdistusaineella ja hio liukasta pintaa savella ja pyyhi.Säilytä savea purkissa, jossa on vettä.

Pakkauksen sisältö: 473 ml Quik Detailer, 1 erikseen pakattu 50g savityyny.

Tuotenumero:G1116

Deep Crystal Paint Cleaner pieni.jpg

Vaihe 1
Deep Crystal® Paint Cleaner
Maalinpuhdistusaine

Tämä parannettu versio kliineristä, joka ei sisällä hiovia aineita, toimii entistä paremmin, eikä tuoksu kemikaaleilta. Se poistaa turvallisesti maalipinnan epäpuhtaudet, hapettumat, pyörteet ja pienet naarmut ja palauttaa pintaan alkuperäisen kiillon. Valmistelee kaikki maalipinnat kiillotusta ja vahausta varten.

Tuotenumero: A3016 / 473 ml

ScartchX pienempi.jpg

ScratchX®
Hiomatahna

Poistaa tehokkaasti maalipinnassa olevat pienet naarmut ja pyörteet. Meguiar’sin Microscopic Diminishing Abrasive -teknologiaan (MDAT) perustuvien edistyneiden hiontaominaisuuksien ansiosta ScratchX poistaa maalipinnan epäpuhtaudet, hapettumat ja läiskät sekä korostaa maalipinnan väriä ja kirkkautta. ScratchX ei peitä vikoja eikä aiheuta lisää naarmuja maalipintaan.

Tuotenumero: G10307 / 207 ml

Ötökkäspray pieni.jpg

Gold Class™ Bug and Tar Remover
Ötökän ja pien poistaja

Kuolleet hyönteiset ja piki tarttuvat lujasti kiinni pintaan, ja jos niitä ei poisteta, ne juuttuvat maaliin ja voivat aiheuttaa syöpymistä tai laikkuja. Tämä puhdistusaine on suunniteltu erityisesti poistamaan nämä epäpuhtaudet ennen kuin ne vaurioittavat maalipintaa.

Tuotenumero: G10716 / 473 ml

Kiillotus ja vahaus

G12718_NXT Generation Tech Wax2.jpg

NXT Generation™ Tech Wax 2.0
Vaha

NXT Generation Tech Wax 2.0 -vahalla saadaan aikaan uskomattoman syvä, hohtava kiilto ja kirkas wet-look -pinta.
Vahassa käytetyn Hydrophobic Polymer Technology™ -teknologian ansiosta pinta saa erittäin kestävän suojan hapettumista, ruostumista, UV-säteilyä ja kulumista vastaan. ”Hydrophobic” tarkoittaa vettä hylkivää, ja tämän uskomattoman teknologian ansiosta syntyy pintajännitys, joka saa veden helmeilemään pois pinnalta pesu pesun jälkeen.

Tuotenumero: G12718 / 532 ml

Gold Class Wax.jpg

Gold Class™ Wax
Vaha

Huippuluokan nestemäinen autovaha, jossa on hoitavia aineita ja luonnon carnaubavahaa, antaa maalipinnalle syvän ja täyteläisen värin sekä peilikirkkaan kiillon, joka kelpaa vaikka näyttelyautolle. Gold Class -vahalla auto on erittäin helppo viimeistellä, kiillottaa ja suojata ilman, että pintaan jää pölyjälkiä.
Pakkaus sisältää vahanlevityssienen.

Tuotenumero G7016 / 473 ml

Cleaner Wax.jpg

Cleaner Wax
Juokseva puhdistusvaha

Meguiar’sin monipuolisin yhdellä käsittelykerralla levitettävä vaha, joka antaa jolla aikaansaat silmiä hivelevänhienon lopputuloksen vähemmällä vaivalla. Kertakäsittely poistaa hellävaraisesti vähäiset hapettumat ja laikut. Puhdistaa ja suojaa samanaikaisesti Vahan sisältämät hoitavat aineet korostavat väriä ja pintaan jää vahojen, silikonin ja polymeerien muodostama suojakerros. Nämä ominaisuudet tekevät siitä hyvän valinnan päivittäin lialle altistuvien pintojen käsittelyyn.

Tuotenumero: A1216 / 473 ml

Kolmivaiheinen Deep Crystal® -järjestelmä

Deep Crystal Paint Cleaner pieni.jpg

Vaihe 1
Deep Crystal System Paint Cleaner
Maalinpuhdistusaine

Poistaa turvallisesti maalipinnan epäpuhtaudet, hapettumat, pyörteet ja pienet naarmut, ja palauttaa pintaan sen entisen kiillon. Valmistelee kaikki maalipinnat kiillotusta ja vahausta varten.

Tuotenumero: A3016 / 473 ml

Vaihe2.jpg

Vaihe 2
Deep Crystal System Polish
Kiillotusaine

Deep Crystal System Polish on suunniteltu antamaan häikäisevä kiilto hoitamalla ja elvyttämällä maalia. Tämä välikäsittely vaaditaan näyttelyautojen maalipinnan wet-look -kiillon aikaansaamiseen.

Tuotenumero: A2116 / 473 ml

Vaihe3.jpg

Vaihe 3
Deep Crystal System Carnauba Wax
Carnauba-vaha

Deep Crystal Systemin vaiheiden 1 ja 2 aikaansaaman loistavan lopputuloksen ”lukitsemiseksi” tarvitaan suojaava pintakerros, joka lisää kiiltoa. Tämä Carnauba-pohjainen vaha antaa kestävän ja korkeakiiltoisen suojan.

Tuotenumero: A2216 / 473 ml

Muut pinnat

PlastX.jpg

PlastX™ Clear Plastic Cleaner & Polish
Naarmujenpoistoaine kirkkaille muoviosille

Helppokäyttöinen geeli, joka palauttaa nopeasti kirkkaan muovin ja pleksin läpinäkyvyyden. Ensiluokkaisten hiomaominaisuuksiensa ansiosta se poistaa kevyet hapettumat, lian ja tahrat sekä kirkastaa sumentumat helposti ja vaivattomasti.

Tuotenumero: G12310 / 296 ml

Trim Detailer.jpg

Gold Class™ Trim Detailer
Muovin hoito- ja puhdistusaine

Meguiar’sin edelläkävijänä edustamaa uutta teknologiaa oleva hoito- ja puhdistusaine palauttaa alkuperäisen värin haalistuneille muovi- ja kumiosille. Kestävä suoja pitää muovi- ja kumiosat uuden näköisinä pitkään. Sopii myös pinttymien ja vahajäämien poistamiseen.

Tuotenumero: G10810 / 296 ml

Glass Cleaner.jpg

NXT Generation ™ Glass Cleaner
Lasinpuhdistusaine sumutinpullossa

Lasinpuhdistusaine, joka on suunniteltu poistamaan pahinkin lika ja piki. Se tekee juovattoman, kirkkaan pinnan, poistaa harmaan kalvon tuulilasin sisäpinnalta, ja epäpuhtaudet, hyönteiset ja puista pudonneen mahlan ulkopuolelta. Sopii myös sävytetyille laseille. Ei sisällä ammoniakkia.

Tuotenumero: G13324 / 710 ml

Metal Polysh.jpg

NXT Generation™ Metal Polysh
NXT Generation- metallin puhdistus- ja kiillotusaine

Vallankumouksellinen metallin kiillotusaine, joka puhdistaa ja kiillottaa kaikki maalaamattomat metallipinnat kuten esim. kromi, alumiini, messinki, ruostumaton teräs, hopea ym.
Meguiar’s Microscopic Diminishing Abrasive Technology -hionta-aineteknologiaan perustuva puhdistusaine poistaa hapettumat, himmentymät ja tahrat nopeammin ja turvallisemmin kuin perinteiset karkeat hionta-aineet. Ruosteenestoteknologia säilyttää kiillon.

Tuotenumero: G13005 / 148 ml

Vanteet ja renkaat

Hot Rims.jpg

Hot Rims® All Wheel Cleaner
Vannepuhdistusaine sumutinpullossa

Nimikin sen jo kertoo! Hot Rims® All Wheel Cleaner puhdistaa kaikenlaiset vanteet pinttyneestä liasta ja jarrupölystä. Hot Rimsin ainutlaatuiset vaahtoavat aineet poistavat pinttyneimmänkin lian ja pien. Xtreme Cling -vaahto on suunniteltu pysymään hyvin pystysuorilla pinnoilla , mikä edesauttaa aineen vaikutusta. Seurauksena loistava kiilto. Jos on käytettävissä painepesuri, et tarvitse harjaa lainkaan.

Tuotenumero: G9524 / 710 ml

X1160_WheelSpokeBrush.jpg

Ultra-Safe Wheel Spoke Brush
Vannepesuharja

Eriomainen työkalu monipuolaisten erikoisvanteiden pesuun. Turvalliset, leveät harjakset puhdistavat myös ahtaimmat ja vaikeasti tavoitettavat kohdat perusteellisesti jarrupölystä ja katuliasta. Harjassa on naarmuttamaton suojakärki ja vankka, hyvä kädensija.

Tuotenumero: X1160

Endurance.jpg

Endurance High Gloss Tyre Protection Gel
Rengaskiilloke

Endurance-rengaskiilloke on laatua arvostavien autoharrastajien suosiossa. Aikaansaa syvän mustan pinnan jonka vaikutus ei kestä ainoastaan päiviä vaan viikkoja. Vinkki: käytä vahanlevityssientä kiillokeen levittämisessä.

Tuotenumero: G7516 / 473 ml

Sisätilat

Car Odor Eliminator.jpg

Car Odor Eliminator
Hajunpoistaja

Nopeasti vaikuttava hajunpoistaja poistaa hajut pysyvästi Meguiar’sin kehittämällä hajunkapselointiteknologialla. Ei tavallisten hajunpoistajien tavoin lakkaa toimimasta vaikka autossa olisi kuumaa tai kosteaa. Poistaa pahimmatkin hajut nopeasti, turvallisesti ja pysyvästi. Ei peitä hajuja vaan poistaa ne.

Tuotenumero: G2310 / 295 ml

Carpet Cleaner.jpg

Carpet & Interior Cleaner
Maton- ja verhoilunpuhdistusaine

Puhdistusaine poistaa tehokkaasti sekä öljy- että vesiperustaiset tahrat matoista ja verhoiluista. Ympäristöystävällinen, ei ärsytä ihoa, eikä vaurioita muita pintoja. Ei haalista puhdistettavia pintoja eikä jätä jäämiä. Ei edellytä imuroimista. Sumuta ja pyyhi!

Tuotenumero: G9416 / 473 ml

Vinyl and Rubber.jpg

Natural Shine Vinyl & Rubber Protectant
Vinyylin ja kumin puhdistus- ja hoitoaine

Säilyttää kojelaudan, muoviosat, renkaat ja muut vinyyli- ja kumipinnat uuden näköisinä. Sisältää mietoja puhdistusaineita, jotka poistavat päivittäisen pölyn ja noen ja palauttavat pinnan alkuperäisen, luonnollisen ulkonäön. Sisältää myös UV-suojan, joka vähentää auringonvalon kuivattavaa ja haalistavaa vaikutusta.

Tuotenumero: G4116 / 473 ml

G12924_TechProtect.jpg

NXT Generation™ Tech Protect™
Sisäosien puhdistus- ja hoitoaine

NXT Generation -sisäosien puhdistus- ja hoitoaineessa on korkea ESP-pitoisuus (Engineered Synthetic Polymer) ja patentoitu otsonisuoja. Se puhdistaa, suojaa ja hoitaa kaikki vinyyli-, kumi- ja muovipinnat auton sisätiloissa. Paras all-in-one -puhdistus- ja hoitoaine, joka antaa auton sisätiloille entistä paremman suojan ja kestävämmän silkinkiillon.

Tuotenumero: G12924 / 710 ml

G13616_QuikInteriorDetailer.jpg

Quik Interior Detailer™
Nopea sisäpuhdistusaine

Nopein tapa puhdistaa ja suojata kaikki sisäpinnat(paitsi kangasverhoilu). Jättää muovi-, vinyyli-, nahka-, kumi- ja metallipinnat sekä audiolaitteet luonnollisen puhtaiksi. Tahraamaton Quik Interior Detailer™ säilyttää pinnan alkuperäisen ulkoasun ja raikkaan tuoksun. Sopii erityisesti mattapintaisille kojelaudoille.

Tuotenumero: G13616 / 473 ml

G7214_RichLeatherLotion.jpg

Gold Class™ Rich Leather Cleaner/ Conditioner
Nahan puhdistus- ja hoitoaine

Palkittu puhdistus- ja hoitoaine puhdistaa ja hoitaa kertakäsittelyllä hienoimmatkin nahkapinnat turvallisesti ilman haitallisia liuottimia. Tuotteen sisältämät öljyt kosteuttavat ja viimeistelevät nahan niin, että se säilyttää pehmeytensä ja notkeutensa tulematta liukkaaksi. Sopii myös kodin nahkakalusteisiin.

Tuotenumero: G7214 / 414 ml

Kiillon ylläpito

G14422_UltimateQuikDetailer.jpg

Ultimate Quik Detailer™
Puhdistaa, hoitaa, suojaa

Ultimate Quik Detailer on niin vallankumouksellinen tuote, että on vaikea löytää sopivaa superlatiivia kuvaamaan aineen erinomaisuutta. Sumuta ja pyyhi -tuote, joka kestää useita pesukertoja. Muodostaa maalipinnalle vettä ja likaa hylkivän kalvon parantaen samalla auton vahasuojaa. Todellinen all-in-one -tuote. Sopii kaikille auton ulkopinnoille, myös maalaamattomille muovi-ja lasipinnoille.

Tuotenumero: G14422 / 650 ml

G12824_TechWaxSpray.jpg

NXT Generation™ Tech Wax Spray
Pikavaha sumutinpullossa

Ylivoimaiseen polymeeriteknologiaan perustuva NXT Gegeration® Spray Wax on nopein tapa lisätä kiiltoa ja suojaa auton pintaan. Pinnan syvä, tumma wet-look -kiilto on helppo pitää kunnossa tämän sumutettavan vahan avulla. Monipuolinen vaha, jota voidaan käyttää märälle tai kuivalle maalipinnalle antamaan lisäsuojaa tai lisäämään kiiltoa.

Tuotenumero:G12824 / 710 ml

Quik Detailer.jpg

QuikDetailer®
Puhdistusaine

Quick Detailer -puhdistusaine on pelastus pesujen välillä. Sillä voi koska tahansa ja missä vain poistaa naarmuttamatta tuoreet epäpuhtaudet ennen kuin ne ovat ehtineet juuttua maalipintaan. Näyttelyauton kiillon palauttamiseksi sumuta ja pyyhi käyttämällä Supreme Shine Microfibre -mikrokuituliinaa.

Tuotenumero: A3316 / 473 ml

Tarvikkeet

X3002_MicrofiberWashMitt.jpg

Super Thick Microfibre Wash Mitt
Mikrokuituinen pesukinnas

Uusi parannettu mikrokuituinen pesukinnas pesee pyörteitä jättämättä nostamalla lian irti pinnasta kintaaseen. Se pesee auton hellävaraisesti vaurioittamatta maalipintaa. Konepestävä.

Tuotenumero: X3002

Supreme Shine.jpg

Supreme Shine™ Microfibre
Mikrokuituliina

Nämä uskomattoman tuuheanukkaiset mikrokuituliinat takaavat ällistyttävät tulokset.
Paksu, kaksipuolinen mikrokuitunukka imee kolminkertaisen määrän vettä perinteisiin froteeliinoihin verrattuna ja kuiturakenteen ansiosta ylimääräinen vaha tai puhdistusaine lähtee pinnasta helposti. Konepestävä.

Tuotenumero: X2010

Water Magnet.jpg

”Water Magnet”
Mikrotuitukuivausliina

Suurikokoisella (54 x 78 cm) vohvelikuvioidulla kuivausliinalla saat tahrattoman lopputuloksen nopeasti. Liina imee kolminkertaisen määrän vettä perinteisiin froteeliinoihin verrattuna, eikä sitä tarvitse vääntää kuivaksi niin usein kuin muita liinoja. Konepestävä.

Tuotenumero: X2000

X1160_WheelSpokeBrush.jpg

Ultra-Safe Wheel Spoke Brush
Vannepesuharja

Erinomainen työkalu monipuolaisten erikoisvanteiden pesuun. Turvalliset, leveät harjakset puhdistavat myös ahtaimmat ja vaikeasti tavoitettavat kohdat perusteellisesti jarrupölystä ja katuliasta. Harjassa on naarmuttamaton suojakärki ja vankka, hyvä kädensija.

Tuotenumero: X1160

X1130_TripleDutyBrush.jpg

Triple Duty Detail Brush
3-osainen puhdistusharja

Tällä erikoisharjalla puhdistat kätevästi pienimmätkin yksityiskohdat. Lyhyemmät harjakset sopivat kovien pintojen puhdistamiseen, pidemmät harjakset mahtuvat ahtaisiin kohteisiin. Ainutlaatuisilla päätyharjaksilla ulotut vaikeasti tavoitettaviin kohtiin esim. kojetaulun ilmanvaihtoritilät.

Tuotenumero: X1130

X3070_HiTechAppPad.jpg

Soft Foam Applicator Pad
Vahanlevitystyyny

Tyyny on tiivisrakenteista, pehmeää vaahtomuovia, jolla vahan annostelu ja levitys on sekä helppoa että nopeaa.
Konepestävä. Pakkauksessa 2 kpl.

Tuotenumero: X3070

X3080_EvenCoatAppPad.jpg

Even Coat Microfibre Applicator Pads
Levitys- ja puhdistussieni

Mikrokuitupintainen levitys- ja puhdistussieni
sopii erityisen hyvin karkeapintaisten sisäverhoilujen puhdistamiseen. Esim. kangas/nahkaverhoilut, matot, kojelaudat ym.pintojen puhdistamiseen,
missä tarvitaan mekaanista ja nukkaamatonta puhdistusvoimaa.
Konepestävä. Pakkauksessa 2 kpl

Tuotenumero: X3080

G220_DAPolisher.jpg

Meguiar’s Dual Action Polisher
Sähkökäyttöinen epäkeskokiillotuskone

Oletpa kokenut ammattilainen tai satunnainen käyttäjä, joka haluaa näyttelylaatua olevan, pyörteettömän lopputuloksen, tämä kone on kuin tehty sinulle. Meguiar’sin sähkökäyttöinen epäkeskokiillotuskone nopeuttaa maalin-puhdistus-, kiillotus- ja pinnansuojaustuotteiden levittämistä, ja lopputulos on merkittävästi parempi kuin tuotteita käsin levitettäessä. Pyörivän epäkeskoliikkeen ansiosta pinnan vioittumisesta ei ole pelkoa
Pakkauksen sisältö: G220 epäkeskokiillotus-kone, W67DA Ø127 mm tarra-alusta, tarra-alustan kiinnitystyökalu, D-kahva, kahvan kiinnitysruuvit (2), kuusiokoloavain.

Tuotenumero: G220

SoftBuffPads.jpg

Soft Buff™ Dual Action Polisher Foam Pads
Kiillotuslaikat

Soft Buff hieno -kiillotuslaikka: • Poistaa pienet pintaviat • Palauttaa upean kiillon • Kennomainen rakenne päästää ilmaa jäähdyttämään pintaa • Laikoissa vaihtamista helpottava Velcro® -tarrakiinnitys

Tuotenumero: W8006

Soft Buff -viimeistelylaikka: Lopputuloksena hohtava pyörteetön kiilto • Kennomainen rakenne päästää ilmaa jäähdyttämään pintaa • Laikoissa vaihtamista helpottava Velcro® -tarrakiinnitys

Tuotenumero: W9006

Mequiars Autonhoitotuotteet alueella myy:
Autotarvike Kuva1.jpg

RAT Logo.jpg

Rengastie 28, 60120 SEINÄJOKI


www.autotarvike.fi

Myynti: Ma-Pe klo 8-17 ja La klo 9-13 (Kesälauantait suljettu,kesä-, heinä- ja elokuu)

Varaosat: 06-4202800

Rengasmyynti: 06-4202822

Telefax: 06-4202 820

Sähköposti: rat@rengastienautotarvike.fi

Postiosoite: PL 216, 60101 Seinäjoki