Tietoa Autoglym Autonhoitotuotteista

Autonhoitotuotteet

Autoilijat ovat yhtä yksilöllisiä kuin autonsa. Joillekin autonomistajille auto on intohimo eivätkä halua tulla nähdyksi muussa kuin loistokuntoisessa autossa. Toiset voivat vain haluta säilyttää autonsa kohtuullisessa kunnossa vähällä vaivalla.
Kun ottaa huomioon, että auto on usein kodin jälkeen seuraavaksi suurin investointi, auton hyvän kunnossapidon tärkeys ei tule yllätyksenä.
Autot joita on hoidettu hyvin sekä mekaanisesti että esteettisesti säilyttävät arvonsa ja vetovoimansa. Tällä asialla voi olla suuri taloudellinen merkitys, kun haluat vaihtaa toiseen.
Pikaisesti ja pintapuolisesti suoritettu meikkaus paljastuu. Vähälläkin säännöllisellä hoidolla saat vanhenemisilmiön hidastumaan ja minimoit kulumista sekä sisä- että ulkopinnoilla. Autoglym Premium Car Care -autonhoitotuotteet ovat teknisesti edistyksellisiä, nopeita ja helppoja käyttää, sekä antavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.
 
Autoglym Active Insect Remover.
-Suihketiiviste, joka poistaa sitkeimmätkin hyönteiset ajoneuvon pelleistä, tuulilasista ja lampuista.
Active Insect Remover.

Active Insect Remover on suihketiiviste, joka poistaa sitkeimmätkin hyönteiset ajoneuvon pelleistä, tuulilasista ja lampuista. Voit käyttää tuotetta nopeasti tauolla tai osana perinpohjaista auton puhdistusta.

Suihkuta tuotetta puhdistettavalle alueelle ja anna vaikuttaa noin 30 sekuntia, jotta hyönteiset alkavat irrota. Pyyhi sitten pehmeällä rievulla; Autoglym Perfect Polishing Cloth on ihanteellinen tähänkin tarkoitukseen. Kuivaa lopuksi paperipyyhkeellä. Voit toistaa käsittelyn tarvittaessa. Jos auto on menossa pesuun, huuhtele hyönteiset vesisuihkulla.
Karta suihkuttamista kuumentuneille pinnoille. Tuote kuivuu silloin liian nopeasti, ja lopputulos ei ole hyvä. Voit auttaa vaikutusta käyttämällä vedellä tai suihkeella kostutettua riepua.

Mainio tuote autoille, moottoripyörille ja asuntovaunuille.

Autogylm Aqua Wax

-Sumutettava kiiltovaha

Aqua Wax
Aqua Wax on valmistettu erityisesti antamaan tahraton viimeistely kaikille ulkoisille pinnoille, vaikka ajoneuvo olisi märkä. Tämän välitön hyöty on se, että autoa ei tarvitse kuivata pesun ja kiillottamisen välissä.

Aqua Wax sopii kaikille maalityypeille, myös metallille, kumille, muoville ja lasille.

Tuotteen mukana tulevia mikrokuituliinoja voidaan käyttää myös muiden Autoglym-tuotteiden kanssa. Liinat voidaan myös pestä ja käyttää uudelleen.

Autoglym Aqua-Dry

-Synteettinen säämiskä

Aqua-Dry
Synteettisen säämiskän suorituskyky päihittää aidon nahkasäämiskän. Se on imukykyisempi, helpompi vääntää kuivaksi, nopeampi käyttää, kestävämpi, pestävämpi ja edullisempi.Auton nopea kuivaaminen palauttaa kiiltävän ulkonäön, ikkunalasien pyyhiminen tuo ylimääräistä raidatonta hohtoa. Säämiskän voi säilyttää kuivana tai kosteana laatikossaan.
Autoglym Caravan and Motorhome Cleaner

-Asuntovaunuun – sisälle ja ulos

Caravan and Motorhome Cleaner
Caravaanarit tarvitsevat ennen kaikkea riittoisaa, tehokasta ja edullista yleispuhdistajaa, joka toimii kaikilla pinnoilla. Ja kaikkina vuodenaikoina.

Tämä tuote puhdistaa maalipinnat, lasikuidun, ABS-muovin, tekstiilit, katteet ja kalusteet. Poistaa hyvin seisonta-aikaiset likaraidat ja lehtivihreän.

Autoglym Extra Gloss Protection

-Kestävää, peilimäistä kiiltoa

Extra Gloss Protection
Puhdistetulle ja kuivalle maalipinnalle käytettävä vaha, joka antaa superkovan, säihkyvän kirkkaan viimeistelyn. Sopii kaikille maalityypeille. Voidaan käyttää esim. Super Resin Polish -vahalla käsitellylle pinnalle.

Autoglym Hi-Tech Finishing Cloth

-Puhdistusliina

Hi-Tech Finishing Cloth
Helpottaa vahausta ja antaa loistavan lopputuloksen. Ainutlaatuinen mikrokuiturakenne viimeistelee vahapinnan ja poistaa sähköisyyttä.

Vahapinnan käsittely: pyyhi vahat ensin Perfect Polishing Cloth -puuvillaliinalla ja viimeistele Hi-Tech Finishing Clothilla.

Vain auton ulkopuoliseen käyttöön. Ei sisätiloihin, koska saattaa päästää väriä.
Autoglym Hi-Tech Flexi Water Blade

-Kuivauslasta

Hi-Tech Flexi Water Blade
Pyyhkäise huuhteluvesi kuivauslastalla. Se on hellävarainen, silti tehokas menetelmä, joka lyhentää kuivaamisaikaa lähes puolella.

Joustava lasta myötäilee korin muotoja naarmuttamatta ja viiruttamatta. Turvallinen kaikille maalityypeille, muoville, kumille ja lasille.
Autoglym High Definition Wax

-Huippuvaha

High Definition Wax
Täydellisistä ainesosista muovattu, vuosien kehityksen tulos. Vaha joka antaa laadukkaan viimeistelyn ja keston.

Antaa pitkäikäisimmän suojan saastuttavia aineita, kuten suolaa, UV-säteilyä ja happettavaa sadetta vastaan. High Definition Wax on täysin hioma-aineeton, ei sisällä vettä eikä emulgoimisaineita.

Täydellinen paketti sisältää ihanteelliset ainesosat täydelliseen lopputulokseen, joka kerta.

Autoglym Instant Show Shine

-Pikavaha

Instant Show Shine
Kätevä pikakiilloke maalipinnoille, muoveille, kumille, nahalle, lasille ja akryylipinnalle.

Palauttaa nopeasti näyttelykiillon. Poistaa pienen likaantumisen, sormenjäljet, pölyn.

Ei sisällä hiovia ainesosia. Aerosoli.

Autoglym Intensive Tar Remover

-Pahimpien tahrojen irrottaja

Intensive Tar Remover
Käytetään öljyn, rasvan, silikonien, vahan, pihkan ja mahlan sekä polttoaine- ja liimatahrojen poistamiseen maalipinnoilta ja muoveista.

Käsittelyn jälkeen tahrat pyyhitään tai pestään ja maalipinnat suojataan uudestaan Autoglym Super Resin Polishilla.

Voidaan käyttää myös kumiin ja synteettisiin sisäverhoiluihin.

Autoglym Paint Renovator

-Maali- ja gelcoatpinnan uudistaja

Paint Renovator
Helppokäyttöinen, silikoniton hiomatahna sisältää lähes timantinkovia ainesosia, joilla saavutetaan nopea ja hallittu hiova ja kiillottava vaikutus. Poistaa naarmut, himmentymät ja hapettumat.

Hiotut kohdat tulee käsitellä Super Resin Polish-vahalla.

Autoglym Perfect Polishing Cloth

-Kiillotusliina

Perfect Polishing Cloth
Täydellinen kiilto viimeistellään tällä liinalla, joka on sataprosenttista, hienoa puuvillaneulosta.

Ei sisällä lainkaan synteettisiä materiaaleja, siksi se on niin kuohkea, imukykyinen ja nukkaamaton. Varmistaa kiillotustuotteiden ihanteellisen toimivuuden.

Voidaan pestä käsin ja käyttää uudelleen.

Autoglym Super Resin Polish

-Puhdistava yleisvaha

Super Resin Polish
Säännöllinen käyttö antaa kovan, kestävän, kiiltävän suojan ja vähentää lian kuluttavaa vaikutusta.

Helppokäyttöinen puhdistaja kaikentyyppisille ja kaikenikäisille maalipinnoille, myös metallisävyille. Kiillottaa myös kromipintaisen muovin.

Autoglym Ultra Deep Shine

-Puhdistava kiiltovaha

Ultra Deep Shine
Huonot kelit ja saasteet uhkaavat autosi maalipinnan loistoa. Tämä tuote puhdistaa pinnan huolellisesti, silti varovaisesti antaen syvän kiillon erityisesti tummille väreille.

Emulgoivat ja hoitavat ainesosat sopivat hyvin nykyaikaisille vesipohjaisille maaleille. Erinomainen valinta uuden auton hoitoon.

Sisusta ja Verhoilu:

Autoglym Autofresh

-Raikasta tuoksua
Autofresh
Hyväntuoksuinen, tahraamaton hajuste, joka raikastaa auton sisätilat.

Suihkuta mattoihin, tekstiileihin ja muihin pintoihin niin usein kuin haluat. Kosteuden, lemmikkien, tupakan ja pakokaasun aiheuttamat pahat hajut häviävät hetkessä.

Autoglym Caravan and Motorhome Cleaner

-Asuntovaunuun – sisälle ja ulos

Caravan and Motorhome Cleaner
Caravaanarit tarvitsevat ennen kaikkea riittoisaa, tehokasta ja edullista yleispuhdistajaa, joka toimii kaikilla pinnoilla. Ja kaikkina vuodenaikoina.

Tämä tuote puhdistaa maalipinnat, lasikuidun, ABS-muovin, tekstiilit, katteet ja kalusteet. Poistaa hyvin seisonta-aikaiset likaraidat ja lehtivihreän.

Autoglym Hi-Foam Interior Shampoo

-Sisätilojen vaahtopuhdistusaine

Hi-Foam Interior Shampoo
Tehokas vaahtopuhdistusaine kangasistuimille ja matoille.

Ei sisällä silikonia. Aerosoli.

Autoglym Hi-Tech Cleaning Hand Pad

-Puhdistustyyny

Hi-Tech Cleaning Hand Pad
Kun käytät Autoglym Interior Shampoon kanssa puhdistustyynyä, saat reippaasti lisää puhdistustehoa. Erityisesti tätä varten suunnitellut kuidut puhdistavat myös voimakkaasti teksturoidut muovit ja nahat.

Huuhtele käytön jälkeen, jotta tyyny säilyttää puhdistustehonsa pitkään.

Autoglym Hi-Tech Interior Microfibre

-Kuivapuhdistusliina

Hi-Tech Interior Microfibre
Auton sisusta likaantuu nopeasti ja harvoin on aikaa pestä sitä täydellisesti sisäpesuaineilla.

Hi-Tech Interior Microfibre -liina autosi hansikaslokerossa ja pikainen siivous ilman ylimääräisiä aineita muodostuu helpoksi. Käytä liinaa kuivana ilman puhdistusaineita.

Poistaa pölyn kaikenlaisilta sisäpinnoilta, niin kojelaudan osista kuin tuulilasin sisäpuolelta.

Liinan voi pestä ja käyttää uudelleen ja se säilyttää suorituskykynsä.

Autoglym Interior Shampoo

-Sisä- ja yleispuhdistusaine

Interior Shampoo
Matalavaahtoinen, poikkeuksellisen monikäyttöinen pesuaine. Sisältää pinta-aktiivisia aineita, jotka puhdistavat syvältä nopeasti ja turvallisesti samalla raikastaen. Poistaa tahrat ja lian synteettisistä tekstiileistä, nahasta ja muoveista.

Helppokäyttöinen: sumuta ja pyyhi. Sopii käytettäväksi myös kotona.

Autoglym Leather Care Cream

-Laadukas nahanhoito

Leather Care Cream
Pöly, lika ja hankaus kuluttavat auton nahkaverhoiluja. Tämä suojavoide sisältää luonnollisia öljyjä ja hoitavaa saippuaa, jotka imeytyvät nahkaan ja palauttavat sille joustavuuden estäen murtumat ja pinnan hilseilyn. Huolellisesti hoidettu nahka kestää kauniina ja ylellisen pehmeänä vuosikymmenet.

Autoglym Leather Cleaner

-Nahan puhdistukseen

Leather Cleaner
Puhdistaa ja raikastaa nahkapinnat turvallisesti. Neutraali pH säilyttää nahalle välttämättömät öljyt pitäen nahkapinnat joustavana ja estäen pinnan halkeilun.

Käytä puhdistuksen jälkeen Leather Care Cream -hoitoainetta taataksesi nahalle pitkän iän. Ei viimeistelemättömään tai mokkanahkaan.

Autoglym Odour Eliminator Aktiivinen

-Epämiellyttävien hajujen poistaja

Odour Eliminator
Pitkään pinttyneet pahat hajut vaativat tehokkaan ratkaisun. Odour Eliminator ei vain peitä, vaan poistaa epämiellyttävät hajut jättäen autoosi raikkaan tuoksun. Toimii myös toimistossa ja kotona.

Autoglym Silicone Spray

-Välitöntä kiiltoa ja suojaa pinnoille

Silicone Spray
Välitöntä kiiltoa suojaamaan vinyyliä, muovia, kumia, metallia, lasia, nahkaa ja useita muita materiaaleja. Sumutetuista pinnoista muodostuu vettä, likaa ja tahroja hylkiviä.

Puhdistaa ja suojaa sekä sähköisiä että mekaanisia osia kosteudelta. Tahraamaton, kitkaa vastaan voiteleva.

Autoglym Silicone-Free Spray

-Silikoniton spray

Silicone-Free Spray
Välitön kiilto ja suoja sisä- ja ulkopuolisiin muovi- ja kumiosiin, vinyyliin, kyllästettyyn nahkaan ja kumiin. Aerosoli.

Autoglym Vinyl & Rubber Care

-Vinyylin kumihoito

Vinyl & Rubber Care
Muodostaa kovan, mutta joustavan, antistaattisen suojakerroksen kosteutta, pölyä, hapettumista, likaantumista ja haalistumista vastaan.

Käytetään maskeihin, kojelautoihin, PVC-muovisiin ovi- ja istuinverhoihin, vinyylikattoihin, koristelistoihin, ovenkahvoihin ja moottoritilan komponentteihin.

Renkaat ja Vanteet:

Autoglym Alloy Wheel Seal

-Kevytmetallivanteiden suojaukseen

Alloy Wheel Seal
Erikoisvanteet menettävät likaantuessaan alkuperäisen eleganssinsa. Ne kannattaakin suojata uusina tai perusteellisen puhdistuksen jälkeen tällä sumutteella, joka palauttaa kiillon ja antaa jarrupölyltä ja liikennesaasteelta suojavan kalvon. Vanteet pysyvät puhtaina kauemmin ja ovat helpommat puhdistaa.

Autoglym Caravan and Motorhome Cleaner

-Asuntovaunuun – sisälle ja ulos

Caravan and Motorhome Cleaner
Caravaanarit tarvitsevat ennen kaikkea riittoisaa, tehokasta ja edullista yleispuhdistajaa, joka toimii kaikilla pinnoilla. Ja kaikkina vuodenaikoina.

Tämä tuote puhdistaa maalipinnat, lasikuidun, ABS-muovin, tekstiilit, katteet ja kalusteet. Poistaa hyvin seisonta-aikaiset likaraidat ja lehtivihreän.

Autoglym Clean Wheels

-Vannepesu

Clean Wheels
Tehokas, happopohjainen pesuaine, joka liuottaa pinttyneenkin lian ja jarrupölyn maalatuista, muovikoristelluista ja seosmetallivanteista.

Helppo käyttää: sumuta, harjaa, huuhtele. Ei suositella varauksetta kromi- tai rosterivanteille.

Autoglym Custom Wheel Cleaner

-Vannepesuaine

Custom Wheel Cleaner
Hapoton erikoisliuos irrottaa turvallisesti jarrupölyn ja lian kromi- ja alumiinivanteiden vaikeistakin kohdista.

Sisältää vanteiden kiiltoa parantavia ainesosia.

Autogylm Hi-Tech Wheel Brush

-Tehokas työkalu puhdistukseen

Hi-Tech Wheel Brush
Autoglym Hi-Tech Wheel Brush on oiva valinta sekä ammattilaisille että innokkaille harrastajille.

Ainutlaatuisesti rakennettu työkalu kestää läpi kovemmankin puhdistustyön ja sietää hyvin puhdistusaineiden kemikaaleja.

Harja on metallivapaa ja sitä voi käyttää lakka- ja muovipinnoille, sekä moottoritilan osiin.

Käytä harjaa tehokkaasti Autoglymin puhdistusaineiden kanssa vähentääksesi työhön kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Autoglym Instant Tyre Dressing

-Nopea rengasmeikki

Instant Tyre Dressing
Viimeistelee auton ulkonäön antamalla haalistuneen harmaille renkaille uudenveroisen, syvänmustan kiillon.

Autoglym Metal Polish

-Metallin kiilloitusaine

Metal Polish
Autoglym Metal Polish muodostaa loistavan pitkäaikaisen pinnan kaikentyyppisille kiilloitettaville metallipinnoille mm. kromi, ruostumaton teräs, kupari, alumiini ja seosmetallit.

Käytetään kiiltäviin vaurioituneisiin pölykapseleihin, maskeihin, ajovaloihin, ovenkahvoihin, etuhaarukoihin jne. Uudenaikaisiin kromattuihin muoveihin ja hyväkuntoisiin metalliosiin suositellaan Autoglym Super Resin Polish kiilloketta. Sopii hyvin autoihin, moottoripyöriin, veneisiin, lentokoneisiin ja matkailuvaunuihin.

Autoglym Wheel Silver

-Vannehopea

Wheel Silver
Mattapintainen kova akryylimaali, joka peittää hyvin ja on helppo kohdistaa vaikeapääsyisiin paikkoihin.

Vastaa alkuperäistä seosmetalliväriä. Aerosoli.

Autoglym Winter Wash

-Liuotinpesuaine 1L

Winter Wash
Winter Wash on sellaisenaan käyttövalmis
pesuaine, joka on kehitetty toimimaan kylmissä ja viileissä olosuhteissa.

Irroittaa tehokkaasti vaikeankin lian maalipintaa vahingoittamatta. Soveltuu hyvin ajoneuvojen päältä-, vanne- ja moottorinpesuun.

Ikkunat ja lasit:

Autoglym Active Insect Remover

-Suihketiiviste, joka poistaa sitkeimmätkin hyönteiset ajoneuvon pelleistä, tuulilasista ja lampuista.

Active Insect Remover.
Active Insect Remover on suihketiiviste, joka poistaa sitkeimmätkin hyönteiset ajoneuvon pelleistä, tuulilasista ja lampuista. Voit käyttää tuotetta nopeasti tauolla tai osana perinpohjaista auton puhdistusta.

Suihkuta tuotetta puhdistettavalle alueelle ja anna vaikuttaa noin 30 sekuntia, jotta hyönteiset alkavat irrota. Pyyhi sitten pehmeällä rievulla; Autoglym Perfect Polishing Cloth on ihanteellinen tähänkin tarkoitukseen. Kuivaa lopuksi paperipyyhkeellä. Voit toistaa käsittelyn tarvittaessa. Jos auto on menossa pesuun, huuhtele hyönteiset vesisuihkulla.
Karta suihkuttamista kuumentuneille pinnoille. Tuote kuivuu silloin liian nopeasti, ja lopputulos ei ole hyvä. Voit auttaa vaikutusta käyttämällä vedellä tai suihkeella kostutettua riepua.

Mainio tuote autoille, moottoripyörille ja asuntovaunuille.
Autoglym Aqua-Dry

-Synteettinen säämiskä

Aqua-Dry
Synteettisen säämiskän suorituskyky päihittää aidon nahkasäämiskän. Se on imukykyisempi, helpompi vääntää kuivaksi, nopeampi käyttää, kestävämpi, pestävämpi ja edullisempi.

Auton nopea kuivaaminen palauttaa kiiltävän ulkonäön, ikkunalasien pyyhiminen tuo ylimääräistä raidatonta hohtoa. Säämiskän voi säilyttää kuivana tai kosteana laatikossaan.

Autoglym Car Glass Polish

-Lasin puhdistustahna

Car Glass Polish
Tehokas lasipintojen puhdistaja ja kirkastaja.

Ei sisällä heijastuksia ja vääristyksiä aiheuttavia vahoja tai silikonia. Käytetään sekä sisä- että ulkopintoihin.

Autoglym Caravan and Motorhome Cleaner

-Asuntovaunuun – sisälle ja ulos

Caravan and Motorhome Cleaner
Caravaanarit tarvitsevat ennen kaikkea riittoisaa, tehokasta ja edullista yleispuhdistajaa, joka toimii kaikilla pinnoilla. Ja kaikkina vuodenaikoina.

Tämä tuote puhdistaa maalipinnat, lasikuidun, ABS-muovin, tekstiilit, katteet ja kalusteet. Poistaa hyvin seisonta-aikaiset likaraidat ja lehtivihreän.

Autoglym De-Icer

-Jään pikapoisto
De-Icer
Tehokkaat ainesosat sulattavat hetkessä lukkojen ja lasien jään samalla vähentäen
uudelleenjäätymistä. Ihanteellinen tuote talvisen tuulilasin teräsjäähän.

Harmiton maalipinnalle, muoville, kumille ja metallille. Ei sisällä metanolia.

Autoglym Fast Glass

-Ikkunoiden pesuaine

Fast Glass
Tekee lasi- ja muovi-ikkunat sisä- ja ulkopuolelta kristallinkirkkaiksi ja heijastamattomiksi. Ei sisällä silikonia, vahoja eikä hiovia aineita, joten sopii myös akryylille ja perspexille. Poistaa hyönteiset, linnunjätökset ja puiden pihkatahrat myös maalipinnoilta.

Autoglym Glass Spray

-Tehokas puhdistaja jatkuvaan käyttöön
Glass Spray
Supernopea ja tehokas puhdistaja erityisesti jatkuvaan käyttöön. Ei sisällä silikonia, vahaa tai hioma-aineita.

Voidaan käyttää muovi- ja akryyliosiin, asuntoautoissa, -vaunuissa, moottoripyörien tuulilaseissa ja visiireissä.

Poistaa hyönteisjäämät, linnunjätökset ja maantielian.

Autoglym: Hi-Tech Flexi Water Blade

-Kuivauslasta
Hi-Tech Flexi Water Blade
Pyyhkäise huuhteluvesi kuivauslastalla. Se on hellävarainen, silti tehokas menetelmä, joka lyhentää kuivaamisaikaa lähes puolella.

Joustava lasta myötäilee korin muotoja naarmuttamatta ja viiruttamatta. Turvallinen kaikille maalityypeille, muoville, kumille ja lasille.

Autoglym Perfect Polishing Cloth

-Kiillotusliina
Perfect Polishing Cloth
Täydellinen kiilto viimeistellään tällä liinalla, joka on sataprosenttista, hienoa puuvillaneulosta.

Ei sisällä lainkaan synteettisiä materiaaleja, siksi se on niin kuohkea, imukykyinen ja nukkaamaton. Varmistaa kiillotustuotteiden ihanteellisen toimivuuden.

Voidaan pestä käsin ja käyttää uudelleen.

Moottoritila:

Autoglym Engine & Machine Cleaner

-Moottoritilan puhdistaja

Engine & Machine Cleaner
Voimakas, vesipohjainen puhdistusaine koneille ja komponenteille. Ei sisällä liuottimia eikä aiheuta korroosiota, harmiton myös osuessaan muoviin, kumiin tai maalipintaan.

Poistaa öljyn, rasvan, rasvaisen kuran ja nastapölyn kaikista pinnoista. Puhdistaa koko moottoritilan nopeasti ja turvallisesti kolmella askeleella: sumuta – harjaa – huuhtele. Voidaan käyttää erikoisvanteiden pesuun.

Autoglym Engine Lacquer

-Moottorilakka

Engine Lacquer
Suojaa ja elvyttää moottoritilan ulkonäön pesun jälkeen.

Muovi-, kumi- ja metallipinnoille. Ei sisällä silikonia. Aerosoli.

Autoglym Hi-Tech Wheel Brush

-Tehokas työkalu puhdistukseen

Hi-Tech Wheel Brush
Autoglym Hi-Tech Wheel Brush on oiva valinta sekä ammattilaisille että innokkaille harrastajille.

Ainutlaatuisesti rakennettu työkalu kestää läpi kovemmankin puhdistustyön ja sietää hyvin puhdistusaineiden kemikaaleja.

Harja on metallivapaa ja sitä voi käyttää lakka- ja muovipinnoille, sekä moottoritilan osiin.

Käytä harjaa tehokkaasti Autoglymin puhdistusaineiden kanssa vähentääksesi työhön kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Autoglym Satin Matt Black

-Satiinimusta maali
Satin Matt Black
Mattapintainen kova akryylimaali, joka peittää hyvin ja on helppo kohdistaa vaikeapääsyisiin paikkoihin. Aerosoli.

Autoglym Vinyl & Rubber Care

-Vinyylin kumihoito

Vinyl & Rubber Care
Muodostaa kovan, mutta joustavan, antistaattisen suojakerroksen kosteutta, pölyä, hapettumista, likaantumista ja haalistumista vastaan.

Käytetään maskeihin, kojelautoihin, PVC-muovisiin ovi- ja istuinverhoihin, vinyylikattoihin, koristelistoihin, ovenkahvoihin ja moottoritilan komponentteihin.

Autoglym Winter Wash

-Liuotinpesuaine 1L

Winter Wash
Winter Wash on sellaisenaan käyttövalmis
pesuaine, joka on kehitetty toimimaan kylmissä ja viileissä olosuhteissa.

Irroittaa tehokkaasti vaikeankin lian maalipintaa vahingoittamatta. Soveltuu hyvin ajoneuvojen päältä-, vanne- ja moottorinpesuun.

Puskurit ja listat:

Autoglym Active Insect Remover.
-Suihketiiviste, joka poistaa sitkeimmätkin hyönteiset ajoneuvon pelleistä, tuulilasista ja lampuista.
Active Insect Remover.
Active Insect Remover on suihketiiviste, joka poistaa sitkeimmätkin hyönteiset ajoneuvon pelleistä, tuulilasista ja lampuista. Voit käyttää tuotetta nopeasti tauolla tai osana perinpohjaista auton puhdistusta.Suihkuta tuotetta puhdistettavalle alueelle ja anna vaikuttaa noin 30 sekuntia, jotta hyönteiset alkavat irrota. Pyyhi sitten pehmeällä rievulla; Autoglym Perfect Polishing Cloth on ihanteellinen tähänkin tarkoitukseen. Kuivaa lopuksi paperipyyhkeellä. Voit toistaa käsittelyn tarvittaessa. Jos auto on menossa pesuun, huuhtele hyönteiset vesisuihkulla.
Karta suihkuttamista kuumentuneille pinnoille. Tuote kuivuu silloin liian nopeasti, ja lopputulos ei ole hyvä. Voit auttaa vaikutusta käyttämällä vedellä tai suihkeella kostutettua riepua.Mainio tuote autoille, moottoripyörille ja asuntovaunuille.
Autoglym Aqua Wax
-Sumutettava kiiltovaha
Aqua Wax
Aqua Wax on valmistettu erityisesti antamaan tahraton viimeistely kaikille ulkoisille pinnoille, vaikka ajoneuvo olisi märkä. Tämän välitön hyöty on se, että autoa ei tarvitse kuivata pesun ja kiillottamisen välissä.Aqua Wax sopii kaikille maalityypeille, myös metallille, kumille, muoville ja lasille.Tuotteen mukana tulevia mikrokuituliinoja voidaan käyttää myös muiden Autoglym-tuotteiden kanssa. Liinat voidaan myös pestä ja käyttää uudelleen.
Autoglym Bumper Black
-Syvyyttä ja kiiltoa
Bumper Black
Palauttaa värin ja kiillon kaikenvärisiin muovipuskureihin ja koristeosiin.Helppokäyttöinen spray muodostaa kirkkaan, suojaavan kerroksen puskureihin, maskeihin, spoilereihin, peilikehyksiin, listoihin, tiivisteisiin, vinyylikatteisiin ja muihin kumi- ja muoviosiin.
Autoglym Bumper Care
-Puskurin elvyttäjä
Bumper Care
Helposti käytettävä hyytelömäinen tuote, joka puhdistaa, palauttaa värin, muodostaa joustavan, läpikuultavan suojapinnan niin muovi- kuin kumisosiinkin.Ehostaa puskurit, mattamustat koristeosat, maskit, helmapellit, sivulistat, peilien kehykset, renkaat, spoilerit, vinyylikatot ja roiskeläpät. Poistaa myös kuivuneet vahatahrat.
Autoglym Caravan and Motorhome Cleaner
-Asuntovaunuun – sisälle ja ulos
Caravan and Motorhome Cleaner
Caravaanarit tarvitsevat ennen kaikkea riittoisaa, tehokasta ja edullista yleispuhdistajaa, joka toimii kaikilla pinnoilla. Ja kaikkina vuodenaikoina.Tämä tuote puhdistaa maalipinnat, lasikuidun, ABS-muovin, tekstiilit, katteet ja kalusteet. Poistaa hyvin seisonta-aikaiset likaraidat ja lehtivihreän.
Autoglym Metal Polish
-Metallin kiilloitusaine
Metal Polish
Autoglym Metal Polish muodostaa loistavan pitkäaikaisen pinnan kaikentyyppisille kiilloitettaville metallipinnoille mm. kromi, ruostumaton teräs, kupari, alumiini ja seosmetallit.Käytetään kiiltäviin vaurioituneisiin pölykapseleihin, maskeihin, ajovaloihin, ovenkahvoihin, etuhaarukoihin jne. Uudenaikaisiin kromattuihin muoveihin ja hyväkuntoisiin metalliosiin suositellaan Autoglym Super Resin Polish kiilloketta. Sopii hyvin autoihin, moottoripyöriin, veneisiin, lentokoneisiin ja matkailuvaunuihin.
 
Autoglym Satin Matt Black
-Satiinimusta maali
Satin Matt Black
Mattapintainen kova akryylimaali, joka peittää hyvin ja on helppo kohdistaa vaikeapääsyisiin paikkoihin. Aerosoli.
Autoglym Silicone Spray
-Välitöntä kiiltoa ja suojaa pinnoille

Silicone Spray
Välitöntä kiiltoa suojaamaan vinyyliä, muovia, kumia, metallia, lasia, nahkaa ja useita muita materiaaleja. Sumutetuista pinnoista muodostuu vettä, likaa ja tahroja hylkiviä.

Puhdistaa ja suojaa sekä sähköisiä että mekaanisia osia kosteudelta. Tahraamaton, kitkaa vastaan voiteleva.

Autoglym Silicone-Free Spray

-Silikoniton spray

Silicone-Free Spray
Välitön kiilto ja suoja sisä- ja ulkopuolisiin muovi- ja kumiosiin, vinyyliin, kyllästettyyn nahkaan ja kumiin. Aerosoli.

Autoglym Aqua-Dry
-Synteettinen säämiskä
Aqua-Dry
Synteettisen säämiskän suorituskyky päihittää aidon nahkasäämiskän. Se on imukykyisempi, helpompi vääntää kuivaksi, nopeampi käyttää, kestävämpi, pestävämpi ja edullisempi.Auton nopea kuivaaminen palauttaa kiiltävän ulkonäön, ikkunalasien pyyhiminen tuo ylimääräistä raidatonta hohtoa. Säämiskän voi säilyttää kuivana tai kosteana laatikossaan.
Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner
-Puhdistava ja hoitava vahashampoo
Bodywork Shampoo Conditioner
Vahaa sisältävä, erittäin riittoisa, hoitava shampoo, joka poistaa maantielian ja pidentää aikaisemman vahauksen kestoa. Antaa kiiltävän, vettähylkivän pinnan.
Autoglym Cabriolet Fabric Hood – Maintenance Kit
-Kangaskatteiden hoitopakkaus
Cabriolet Fabric Hood - Maintenance Kit
Puhdistaa, tiivistää, ehostaa ja suojaa kangaskatot.
Paketissa kaksi tuotetta ja levityssieni;1) Bioaktiivinen puhdistusaine poistaa lian, orgaaniset tahrat, liikenne- ja kaupunkilian luonnonkuitu- ja synteettisistä kankaista.2) Suoja-aine tiivistää, ehostaa ja suojaa kangaskatteita sateelta ja likaantumiselta. Vinyylikatteden pesemiseen sopii myös Autoglym Car Interior Shampoo ja suojaamiseen Bumper Care tai Vinyl & Rubber Care.
Autoglym Caravan and Motorhome Cleaner
-Asuntovaunuun – sisälle ja ulos
Caravan and Motorhome Cleaner
Caravaanarit tarvitsevat ennen kaikkea riittoisaa, tehokasta ja edullista yleispuhdistajaa, joka toimii kaikilla pinnoilla. Ja kaikkina vuodenaikoina.Tämä tuote puhdistaa maalipinnat, lasikuidun, ABS-muovin, tekstiilit, katteet ja kalusteet. Poistaa hyvin seisonta-aikaiset likaraidat ja lehtivihreän.
Autoglym Hi-Tech Flexi Water Blade
-Kuivauslasta
Hi-Tech Flexi Water Blade
Pyyhkäise huuhteluvesi kuivauslastalla. Se on hellävarainen, silti tehokas menetelmä, joka lyhentää kuivaamisaikaa lähes puolella.Joustava lasta myötäilee korin muotoja naarmuttamatta ja viiruttamatta. Turvallinen kaikille maalityypeille, muoville, kumille ja lasille.
Autoglym Winter Wash
-Liuotinpesuaine 1L
Winter Wash
Winter Wash on sellaisenaan käyttövalmis
pesuaine, joka on kehitetty toimimaan kylmissä ja viileissä olosuhteissa.Irroittaa tehokkaasti vaikeankin lian maalipintaa vahingoittamatta. Soveltuu hyvin ajoneuvojen päältä-, vanne- ja moottorinpesuun.
Autoglym tukku- ja vähittäismyynti:

Autotarvike Kuva1.jpg
RAT Logo.jpgRengastie 28, 60120 SEINÄJOKI


www.autotarvike.fi

Myynti: Ma-Pe klo 8-17 ja La klo 9-13 (Kesälauantait suljettu,kesä-, heinä- ja elokuu)

Varaosat: 06-4202800

Rengasmyynti: 06-4202822

Telefax: 06-4202 820

Sähköposti: rat@rengastienautotarvike.fi

Postiosoite: PL 216, 60101 Seinäjoki