Tietoa Kendall tuotteista

http://library.gallaudet.edu/Images/Academic/Library/new-kendall-oil-logo.jpg
Kendall – Yleistä

Kendall on vuonna 1881 perustettu yhdysvaltalainen yritys. Kendall on koko historiansa ajan tuottanut maailman korkealaatuisimpia voiteluaineita. Ainutlaatuisen raakaöljyn, parafiiniöljyn, avulla on voitu saavuttaa voitelukyky, joka pitkällä aikavälillä näkyy huomattavina kustannussäästöinä niin polttoainekulujen kuin huoltokustannusten vähenemisenä.

Kendallin tuotteita on tuonut Suomen markkinoille Oy Kendall Ab jo 30 vuotta.

30-vuotisella kokemuksellaan Oy Kendall Ab on saavuttanut luotettavan, varman ja korkealaatuisen palvelutason.

Laadukkaat tuotteet yhdistettynä palvelutahtoiseen henkilökuntaan on perusta kaikkia osapuolia hyödyntävään hedelmälliseen yhteistyöhön! Tätä Oy Kendall AB on halunnut koko historiansa ajan kehittää ja vaalia.

Kendallin markkinoinnissa näkyvä LAADUN LUOTETTAVUUTTA kuvastaa yhtiön kaikkea toimintaa. Sen lisäksi, että Kendall tarjoaa tuotteissa korkeinta laatua, yritys haluaa tarjota huippulaatua myös muissa tärkeissä tekijöissä, kuten toimitusnopeudessa ja -varmuudessa. Lisäksi asiakkaillemme tarjoama KLAS-analyysipalvelu on erittäin arvostettu ja tehokas keino mahdollisten vaurioiden ehkäisemiseksi.

KENDALL MOTOR OIL – BRANDIN 125 VUOTISHISTORIA

purkki1.gif
Viime vuosisadan vaihteesta lähtien, Kendall on ollut edelläkävijä pakkausten suunnittelussa. Yhtenä mallina oli tinakannu kartiopäineen Kendall Coach Oil tuotteelle, jota oli saatavilla vuodesta 1902 vuoteen 1914.

Sitten vuonna 1928, Kendall esitteli Penzbestin, ensimmäisen ”2000 mailin öljyn” ja alkoi markkinoida sitä joka puolella Yhdysvaltoja. Kendallin Penzbest oli ensimmäinen moottoriöljy aikanaan, joka takasi voitelusuojan 2000 mailin ajalle. Tuohon aikaan normaali elinikä muille öljyille oli 500-1000 mailia parhaimmillaankin! Symbolina tälle 2000 mailin öljylle Kendall esitteli ensimmäistä kertaa piirroksen, jossa kaksi sormea muodostaa V:n. Tämä oli sama ”V voiton merkiksi” käsimerkki, jonka teki erittäin tunnetuksi Winston Chrchill toisen maailmansodan aikaan.  
purkki2.gif

1933 – Neljä vuotta 2000 mailin öljyn esittelyn jälkeen, Kendall aloitti ensimmäisenä jalostamona pakkausten sinetöimisen jo jalostamolla. Vuosien 1933 ja 1942 välillä Kendallin tuotepakkaukset kokivat lukuisia pieniä graafisia uudistuksia, mutta kaikissa ilmeni eri kuljetusmuotojen kuvia – lentokoneet, bussit ja autot.

purkki4.gif
  1942 – Kendall aloitti tuotteidensa pakkaamisen lasipulloihin toisen maailmansodan aikaan huutavan tinapulan takia. Sodan jälkeen, vuosien 1946 ja 1958 välillä Kendall palasi takaisin tinapurkkeihin. Vuoden 1958 purkissa luki viimeisen kerran ”2000 mile oil” , ja erilaisten ajoneuvojen kuvat poistuivat etiketeistä.
Vuonna 1953, Kendall SuperB esiteltiin ensimmäisen moniastemoottoriöljyn SAE 10W-30 luokan öljyn kuluttajille ja vuonna 1959 ”Dual Action Oil” tuotiin markkinoille.  
  1960 luvun aikana merkittävin uudistus pakkauksissa oli siirtyminen tinapurkeista pahvipurkkeihin. Tällä vuosikymmenellä esiteltiin myös ensimmäisen kerran Kendall GT-1 Racing öljy.
1978 otettiin suuri harppaus kohti nykyaikaisia pakkauspulloja, jolloin Kendall esitteli ”Fun-L-Fil” muovipullot. Kendall aloitti käyttämään kierrätettyä muovia näissä pakkauksissa vuonna 1990.
1992 Kendall vaihtoi valkoisista Fun-L-Fil pulloista mustiin kierrätettäviin muovipulloihin.
Kendall kehitteli jatkuvasti pakkauksiaan, ja myöhemmin lyhensi pullojen kaulaa ja suoristi niissä aiemmin ollut ”juomut”. Vuonna 1997 saatiin quarttikoon pulloihin läpinäkyvä reuna, josta helposti näki ja näkee edelleen jäljellä olevan öljyn määrän.
Vuoden 1999 jälkeen muutokset ovat olleet hyvin vähäisiä ja pakkauksissa edelleen pyritään olemaan kehityksen huipulla. Kendall helpottaa hyvin erilaisten etikettien avulla erottamaan tuotteet

purkki7.gif

Kendall on…

ENSIMMÄINEN, joka tarjosi takuun pitkille öljynvaihtoväleille raskaalle kaluston moottoreille.

ENSIMMÄINEN, joka valmisti Mack GO-H hyväksytyn moniasteisen vaihteistoöljyn

ENSIMMÄINEN, joka esitteli ”Dispos-A-Jug” eli kierrätyspakkauksen gallonoissa kuluttajille

ENSIMMÄINEN, joka toi markkinoille moniasteisen moottoriöljyn – Kendall SuperB SAE 10W-30. Tämä oli täysin uudentyyppinen moottoriöljy, joka kykeni vähentämään moottorin sakkautumista ja alinomaista hydraulisten venttiilinnostimien juuttumista. Vuosi oli tällöin 1953.

ENSIMMÄINEN, joka markkinoi täydellistä linjastoa kaksiasteisista vaihteistoöljyistä – Kendall All-Oil ja Multi-Purpose Hypoid vaihteistoöljyt SAE 75W-80W, 80W-90 ja 90W-140 luokat.

ENSIMMÄINEN, joka valmisti voiteluaineen, joka täytti viskositeettivaatimukset SAE 80, 90 ja 140 – yksi vaihteistoöljy eri tyyppisille vaihteistoille ja kaikkiin olosuhteisiin. Todellinen monikäyttö vaihteistoöljy: Kendall Three Star.

ENSIMMÄINEN, joka valmisti johtavien moottorivalmistajien piireossä hyväksytyn raskaan kaluston moottoriöljyn – Kendall F-L Motor Oil

ENSIMMÄINEN, joka tarjosi henkilöautoihin tarkoitetun voiteluaineen täyttäen ja ylittäen kiristyneet vaatimukset sekä dieselmoottooreihin että raskaisiin bensamoottoreihin – Kendall, 2000-Mile Oil… jo vuonna 1928!

ENSIMMÄINEN: valmistaja All-Oil vaihteistoöljylle, joka toimi korkeissa lämpötiloissa, raskaassa kuormituksessa tai muussa vaativassa ympäristössä, joissa muut vaihteistoöljyt eivät kestäneet

ENSIMMÄINEN, joka tarjosi moottoriöljyn jalostamolla sinetöityinä pakkauksina mahdollistaen öljyn likaantumisen estämisen sekä takuun öljylaadulle.

ENSIMMÄINEN, joka onnistui tuottamaan toimintakykyisen moottoriöljyn -18 Celsiusasteen pakkasille!

ENSIMMÄINEN, joka tarjosi öljyä tarkoitettuna erityisesti vanhemmille ajoneuvoille – Kendall Victory Semi-Synthetic.

Kendall – Öljyt

HUIPPULUOKAN PERUSÖLJY VOITELUKYVYN TAKEENA

Kendall – voiteluaineiden suorituskyky perustuu korkealaatuiseen perusöljyyn, jonka ansiosta lisäaineiden käyttötarve on erittäin pientä. Kendallin pumppaaman ainutlaatuisen parafiiniraakaöljyn ominaisuuksiin kuuluu erinomainen voitelevuus, luonnostaan korkea viskositeetti-indeksi, vahva kulumissuoja, hapettumisen kestävyys, korkea paineenkesto ja tarttuvuus.

Asiasta lisää raaka-ainevertailussa (pdf 0.96Mt)

tynnyrit01.jpg
Moottoriöljyt

KENDALL SUPER-D XA, 10W-30

Viimeisin uutuus, huippuluokan moottoriöljy diesel- ja bensakoneille!

Kendall Super-D XA on etenkin vähäpäästöisille moottoreille kehitetty ”low SAPS”-öljy, joka täyttää viimeisimmän API CJ-4 luokan vaatimukset.

Öljyn ihanteelliset ominaisuudet suojaavat kulmiselta ja laakereiden korroosiolta.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL SUPER-D 3, 15W-40Todellinen voiteluteknologian suunnannäyttäjä!Moottoriöljy diesel- ja bensakoneille ympärivuotiseen käyttöön.

Kendall Super-D 3 täyttää moottorivalmistajien tiukimmatkin laatuvaatimukset.

Kendall Super-D 3 on tasapainotettu kokonaisuus. Korkealuokkainen perusöljy takaa voitelukyvyn säilymisen pidennetyilläkin huoltoväleillä.

Kendallin kehittämät puhdistavat / jakauttavat lisäaineet ehkäisevät tehokkaasti koneen karstoittumista ja nokeutumista. Vahva voitelukalvo suojaa kulumiselta.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

Artikkeli Konepörssissä 2/2007, PDF 2,6 Mt)


SHP SYNTHETIC SAE 10W-40 MOOTTORIÖLJY

Kehitetty vastaamaan erityisesti eurooppalaisten moottorivalmistajien vaatimuksia, kuitenkaan unohtamatta amerikkalaisia API-luokituksia.KÄYTTÖSUOSITUKSET

 • raskaille dieselmoottoreille, jotka toimivat vaikeissa olosuhteissa läpi vuoden.
 • sopii erittäin hyvin myös bensiinimoottoreille
 • sopii myös turbokoneille

Täyttää myös pidennetyn öljynvaihtovälin vaatimukset jopa 50.000 km

 

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

rekka.jpg
FULLSYNTHETIC H.P. SAE 10W-40 MOOTTORIÖLJYPolttoainetta säästävä dieselmoottoriöljy, joka on valmistettu parhaista perusöljyistä uusinta lisäaineteknologiaa käyttäen.KÄYTTÖSUOSITUKSET

 • raskaille dieselmoottoreille, jotka toimivat vaikeissa olosuhteissa läpi vuoden
 • Euro 3/4/5 koneisiin

Uuden dieselmoottoriöljyn ansiosta öljynvaihtoväliä voidaan huomattavasti pidentää , E5 luokitus 100 000 km.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


SYNTHETIC LOW SAPS SAE 10W-40 MOOTTORIÖLJYUusi täyssynteettinen, polttoainetaloudellinen dieselmoottoriöljy, jossa on huolella valittu perusöljy ja lisäaineet viimeisintä lisäaineteknologiaa hyväksi käyttäen. Kendall Synthetic Low SAPS:ia suositellaan käytettäväksi etenkin Euro 4 -moottoreissa, joissa käytetään EGR- tai CRT-tekniikkaa yhdessä vähärikkisen diesel-polttoaineen kanssa.Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


VICTORY M5 5W-40 LOW SAPS MOOTTORIÖLJYTäysin uudenaikainen, polttoainetta säästävä synteettinen moottoriöljy henkilö- ja pakettiautoille. Victory M5 kattaa poikkeuksellisen monta laatuluokkaa ja sitä suositellaan käytettäväksi niin bensiini- kuin dieselmoottoreissa.

KÄYTTÖSUOSITUKSET

 • Bensiini- ja dieselmoottorit
 • Turboahdetut koneet
 • Hiukkassuodattimella varustetut dieselmoottorit

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


harry.jpgKENDALL GT-1 HIGH PERFORMANCE
5W-30, 10W-40, 20W-50, 50 ja Nitro 70

Legendaarinen, mestariluokan moottoriöljy! Kendall GT-1 High Performance on todellinen voittajaluokan voiteluaine. Öljy kestää tuhansien hevosvoimien kuormituksen rajussa kisa-ajossa. Sitkeä voitelukalvo ei petä korkeissakaan lämpötiloissa.
Ihanteellinen voiteluaine kuluttajalle, joka haluaa hyödyntää alan huipputeknologian viimeisimmät saavutukset omassa ajokissaan.
  KÃYTTÖSUOSITUKSET

 • Kaikkiin kisakoneisiin
 • Bensiinikäyttöisiin turbomoottoreihin
 • Karavaanareille
 • Nopeakierroksisiin moottoreihin
 • Harley Davidsoneihin

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

kauppinen.jpg

NYT MYÖS GT-1 RACING GREEN

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL ELITE SUPER RACING FORMULA 10W-60Täyssynteettinen kisaöljy.

Erityisesti voitelukalvon kestävyyteen kuumissa olosuhteissa on kiinnitetty tässä tuotteessa huomiota. Viskositeetti ei romahda, vaan 100 °C:ssa se pysyy tasolla 23,3.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa.


KENDALL ELITE FULL SYNTHETIC RACING FORMULA 5W-40 ja 5W-50

Täyssynteettinen Elite on suunniteltu erityisesti käytettäväksi nykyajan High Tech – autoissa.Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa  

KENDALL VICTORY FE 5W-30 FORDMoottoriöljy erityisesti Ford-vaatimuksiinTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL VICTORY 5W-40Polttoainetta säästävä moderni synteettinen moottoriöljy.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL ELITE LONGLIFE III 5W-30Täyssynteettinen tämä hetken kovatasoisin moottoriöljy nykyaikaisiin Audi/VW 504.00/507.00 luokituksiin

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL GT1 2-TAHTIÖLJY

  Vaativaan käyttöön kaikille 2 – tahtimoottoreille.Uusittu koostumus: jähmepiste -45 ºCTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa
vaihteisto1.gif

Kendall – Vaihteistoöljyt

KENDALL SUPER THREE STAR SYNTHETIC
GEAR LUBRICANT 80W-140

Monikäyttöinen vaihteistoöljy ympärivuotiseen käyttöön.Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

KENDALL SHP FULL SYNTHETIC GEAR LUBRICANT75W-90Täyssynteettinen EP lisäaineistettu API GL-5 vaihteistoöljy.Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL TDL SYNTHETIC BLEND 80W-90Uusi synteettinen TDL vaihteistoöljy koostuu korkealaatuisista synteettisistä perusöljyistä, hydrokrakatuista perusöljyistä ja viimeisimpään tutkimukseen perustuvista lisäaineista.TDL on monikäyttöinen vaihteistoöljy etenkin henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen käsikäyttöisiin vaihteistoihin ja hypoiditasauspyörästöihin.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL POWERSHIFT 10W, 30, 50

  Caterpillar TO -4 luokan voimansiirtoöljyTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

KENDALL NS-MP, 75W-90 ja 80W-90 Synteettinen 75W-90hypoidivaihteistoöljy       Monikäyttöonen 80W-90 hypoidivaihteistöljy

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa              Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL SPECIAL LIMITED SLIPLukkoperäöljy henkilö- ja pakettiautoille

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


vaihteisto2.gifAUTOMAATTIVAIHTEISTOÖLJYT

KENDALL CLASSIC ATF

Yleisimpiin automaattivaihteistoihinTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa  

KENDALL DEXRON-VI ATF6-vaihteisiin GM automaattilaatikoihin soveltuva vaihteistoöljyTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL VERSATRANSTäyttää mm. Chryslerin ATF + 4 luokituksen

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

traktori.jpg

Kendall – Hydrauliikkaöljyt:

Kendall Hyken – erikoishydrauliikkaöljyt ovat voitelevia ja moniasteisia.

KENDALL HYKEN 052, ISO VG 46/68

Hydrauliikka- ja vaihteistoöljy öljykylpyjarruihinTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa  

hydrauliikka1.gifKENDALL HYKEN GOLDEN, ISO VG 32/46

Hydrauliikka- ja turbiiniöljy ympärivuotiseen käyttöönTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa  

kaivurit.jpgKENDALL HYKEN GLACIAL BLU, ISO VG 15/22

  Hydrauliikkaöljy pohjolan kylmään ilmastoon.Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

FOUR SEASONS ISO VG 32 & 46Parafiinipohjaisuuden ansioista täyttää selvästi ”perushydrauliikkaöljyjen” ominaisuudet ollen silti samalla hintatasolla niiden kanssa.Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


R & O EUROHYDRAULIIKKAÖLJYSuojaa tehokkaasti ruostumiselta, hapettumiselta, vaahtoamiselta ja kulumiselta. R & O Eurohydrauliikkaöljyn lämpötilankesto, vaahtoamattomuus sekä korroosion ja hapettumisen kesto ylittävät selvästi ns. perushydrauliikkaöljyjen ominaisuudet.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

vehniainen.jpg

Kendall – Moottoripyöräöljyt/Kelkkaölyt:

KYTKINLISÄAINEELLA

KENDALL MOTORCYCLE 20W-50

  Ylivoimainen korkeanlaadun moottoripyöräöljyTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

KENDALL ELITE 4T 5W-50Täyssynteettinen moottoripyöräöljyTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


bikes.jpgVICTORY 4T SYNTEETTINEN MOOTTORIPYÖRÄÖLJY

Synteettinen moottoripyöräöljy.Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa image provided by www.freeimages.co.uk

mkelkka.jpg

2-TAHTIMOOTTOREIHIN

KENDALL GT 1 2-TAHTIÖLJY

Vaativaan käyttöön kaikille 2-tahtimoottoreille.Uusittu koostumus: jähmepiste -45 °CTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa  
laager.gif

Kendall – Vaseliinit:

KENDALL SHP
Monikäyttövaseliini vaativiin voitelukohteisiin.

Kendall SHP- vaseliinin erinomainen tarttumiskyky takaa pysyvän voitelukalvon kovillakin kuormituksilla. Voitelukustannukset alenevat, koska voiteluväli pitenee. Laadukas vaseliini ehkäisee vaurioilta.

SHP – vaseliini suojaa koneita ja laitteita korroosiolta täyspainoisesti myös kosteissa tai märissä olosuhteissa.

Laitteiden käyttöturvallisuus kasvaa, koska vaseliini ei tipu korkeissakaan lämpötiloissa. Vaseliini voitelee täysipainoisesti lämpötila-alueella -40°C – + 177°C ja jaksoittaisessa käytössä aina +288°C saakka!

Kendall SHP korroosiotestin tulokset
KÄYTTÖSUOSITUKSET

 • Alustan voiteluaineena
 • Pyörän laakereissa
 • Kääntökehissä
 • Pallonivelissä
 • Nivelristikoissa
 • Murskaimissa
 • Kuljettimissa
 • Koteloimattomissa
  hammaspyörissä
 • Mekaanisissa
  puristimissa
 • Nopeakierroksisissa
  laakereissa
litium
-yhdistelmä
korroosio1.gif SHP

litium

korroosio2.gif alumiini
-yhdistelmä
Testissä laitettiin neljää, pohja-aineeltaan erilaista vaseliinia, kutakin eri teräslaattaan. Tämän jälkeen laatat laitettiin suolaveteen korroosio-olosuhteisiin 200 tunniksi.Kendall SHP osoitti erinomaista korroosiosuojaa.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


MUITA LAADUKKAITA VASELIINEJAMME

KENDALL SUPER BLU L-427

LaakerivaseliiniTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa  

KENDALL TOUGH TACIskuvasara vaseliiniTarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL M-621Bentoniittipohjainen erikoisvaseliini erittäin kuumiin olosuhteisiin.Voitelee hyvin esimerkiksi hitaasti pyörivät laakerit uunivaunuissa.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL TRITON 220Synteettinen erikoisrasva vaativiin voitelukohteisiin.Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL OMNIGUARDTMSRIMonikäyttöinen rasva, joka on kehitetty etenkin vaijereiden, kaapeleiden ja ketjujen voiteluun ja suojaukseen.Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KESKUSVOITELUVASELIINIT:

KENDALL L-9999

NLGI # 00

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL L-4060NLGI # 0Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


KENDALL L-4161NLGI # 1Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

spray.jpg

Kendall – Sprayt


K1, RP-5000RUOSTEENESTOAINE MONIPUOLISEEN SUOJAUKSEENSuojaa tehokkaasti ruosteelta ja korroosiolta, sopii mm. ajoneuvoihin, maatalouskoneisiin, työkaluihin ja metallirakenteisiin. Käytössä myös laajasti teollisuudessa, mm. Raute Oyj:n laatukäsikirja edellyttää suojausta K1, RP-5000 ruosteenestoaineella.

Tarkempi tuoseloste pdf-muodossa


V1, CMLMONIKÄYTTÖINEN IRROTUS- JA VOITELUAINEruostuneiden osien irrotukseen ja puhdistukseen, kosteuden poistoon sähkölaitteissa ja moottorien sytytysjärjestelmissä

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


spray-2.jpgB1, BLU SPRAY

AEROSOLIVASELIINImonikäyttöinen, huippupaineita kestävä voitelurasva kohteisiin, mihin perinteinen rasvapuristinvoitelu ei sovellu, sopii erinomaisesti mm. ketjuihin, liukupintoihin, avoimiin hammaspyöriin, vaijereihin ja saranoihin.  

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa


M1 MOOTTORIPYÖRÄKETJUÖLJYTARTTUVA JA TUNKEUTUVA KETJUÖLJY.

Tarkempi tuoteseloste pdf muodossa.


T1 TEOLLISUUDEN KETJUÖLJYKETJUÖLJY TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

Tarkempi tuoseloste pdf muodossa


S1, SR-12XTEHOKAS VOITELUAINE HAMMASKEHILLE JA VAIJEREILLE

hyvin tarttuvaa, sitkeä voiteluaine suojaa pintoja kulumiselta, ruosteelta ja korroosiolta, sopii erinomaisesti mm. avoimiin hammaspyöriin, vaijeriköysiin, kauhanvarsiin ja liukukiskoihin.

Tarkempi tuoteseloste pdf-muodossa

Kendall – Teollisuus

Kendall teollisuuden vaativiin kohteisiin

Esimerkkejä Kendallilla hyvin voidelluista kohteista:

 • Hallitsemme ääriolosuhteet kylmän, kuuman, kostean ja paineen
 • Kuumien ketjujen voitelu, jopa +300 °C
 • Hydrauliikkajärjestelmät, jotka sisältävät sekä hydrauliikkaa että vaihteistoja ja laakereita
 • Erittäin kovien paineiden alaisena toimivat vaihteistot
 • Sekä erittäin kuumien että kylmien kohteiden vaseliinit
 • Ruostesuojaus, vaativat vientikuljetukset ja varastoinnit

Työtapamme on kartoittaa voitelukohteenne ja yhdessä etsiä ratkaisut, joilla taataan tuotannon varmuus.

Kendall – KLAS

MENESTYKSEKÄS KALUSTONHALLINTO ALKAA KLAS:LLA

Avain kaluston tuloksekkaaseen hallinnoimiseen on tehokkuuden maksimoinnissa sekä seisokkiajan minimoinnissa. Kendall voiteluanalyysijärjestelmä on kalustonhallintatyökalu, joka tekee tämän mahdolliseksi.KLAS vie arvailut pois selvitettäessä moottorin kulumista tai suunniteltaessa öljynvaihtovälejä ja varmistaa, että laitteet saavat maksimoidun voiteluturvan jatkuvasti. KLAS monitoroi yhtä tehokkaasti myös komponentin kulumista sekä vaihteistojen saastumista, hydrauliikkoja, tasauspyörästöjä ja periä sekä muita komponentteja.

KLAS tarjoaa varmuutta, jota juuri Te tarvitsette. Perusohjelma kattaa vaihteisto-, tasauspyörästö- ja perä- sekä hydrauliikkajärjestelmien monitoroinnin. Kehitetympi versio kattaa sekä perusmonitoroinnit, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden pidennettyjen öljynvaihtovälien testaukselle.

ÄLÄ ANNA ONGELMIEN YLLÄTTÄÄ

Tutkimalla komponentin kulumista sekä saastumisasteita ennen kuin ongelmat syntyvät, KLAS auttaa tunnistamaan moottoriongelmat jo niiden aikaisimmissa vaiheissa, jolloin ne voidaan vielä korjata ennen niiden muuttumista suuremmiksi.

KLAS toimii oppaana, jonka toimesta ei tarvitse kuluttaa aika ongelmien ratkomiseen, vaan päinvastoin seisokkiaika lyhenee. KLAS:in avulla voi myös vähentää polttoainekuluja, löytämällä ongelmakohdat, jotka vähentävät polttoaineen käytön taloudellisuutta.

KLAS PREMIUM

KLAS Premium tarjoaa lisäetuna pidennetyn öljynvaihtovälianalyysin, jonka avulla voidaan määrittää tarkasti milloin öljy pitää vaihtaa. Premium voi antaa mahdollisuuden jopa pidentää OEM-suositeltua öljynvaihtoväliä tai joissakin tapauksissa se saattaa suositella pienentämään väliä moottorin käyttöiän pidentämiseksi. Kummin päin tahansa, Premium antaa kuitenkin varmuuden siitä, että kalusto toimii tehokkaasti ilman, että moottorit altistuvat riskitekijöille.

KLAS antaa mahdollisuuden monitoroida komponenttien kulumista sekä sen myötä paremman budjetin korjauksia varten. Myös seisokkiajan aikatalutus työmäärän ympärillä helpottuu.

Eräänä lisäetuna on myös jokaisen laitteen täydellinen ja tarkka historia, joka saattaa lisätä koneiden arvoa myynti- ja vaihtotilanteissa.

KATSASTA KAIKKI MAHTAVAT EDUT, JOTKA SAATTE KLAS – ANALYYSILLÄ:

 • Pidennetty komponentin käyttöikä
 • Huomaa potentiaaliset laiteviat mahdollisimman aikaisessa vaiheessa
 • Tämän hetken korkealaatuisin ja kehittynein laboratoriotestaus parhailla laitteilla
 • Selkeät mittaukset ongelmakohteiden löytämiseksi
 • Nopea raportointi sähköpostin kautta, jos ongelmia havaitaan
 • Helposti tulkittavissa olevat taulukot, jotka kertovat kaiken tarpeellisen

SAA PAREMPIA TULOKSIA NOPEASTI!

Kendall – laboratoriot ovat strategisesti sijoitettu USA:ssa. Laboratorioistamme löytyvät parhaimmat laitteet sekä asiantuntevat analyytikot, jotka toimittavat luotettavat tulokset. Tässä vain esimerkki siitä, kuinka Kendall tarjoaa parhaimman mahdollisen palvelun.

Analyysin onnistumiseksi tarvitaan noin 1 dl öljyä (Kendallin näytepurkki)

Lisäksi näytteen tiedot täytetään erilliselle lomakkeelle. Jatkossa analyysin mukana toimitetaan kätevä lappu, joka teipataan purkin kylkeen seuraaviin saman kohteen näytteisiin

LINKIT

Kendall Motor Oil Company USA

Kendall Tukku- ja Vähittäismyynti:

Autotarvike Kuva1.jpg
RAT Logo.jpg

Rengastie 28, 60120 SEINÄJOKI


www.autotarvike.fi

Myynti: Ma-Pe klo 8-17 ja La klo 9-13 (Kesälauantait suljettu,kesä-, heinä- ja elokuu)

Varaosat: 06-4202800

Rengasmyynti: 06-4202822

Telefax: 06-4202 820

Sähköposti: rat@rengastienautotarvike.fi

Postiosoite: PL 216, 60101 Seinäjoki

Ajo-ohjeet:

http://www.webinfoseinajoki.fi/kartta/Rengastien+Autotarvike+Oy/