Tietoa MAD lisäjousista

MAD lisäjouset

Paranna ajettavuutta ja turvallisuutta MAD lisäjousilla

MAD-lisäjousia suositellaan ensisijaisesti ajoneuvoihin, jotka ovat usein raskaasti kuormitettuja. Ne ovat teräksisiä kierrejousia, jotka asennetaan olemassa olevan jousituksen lisäksi antamaan lisää MAD Girljousivoimaa silloin, kun sitä tarvitaan. Ajoneuvon tasapaino ja renkaiden ote tiestä paranevat , mikä lisää turvallisuutta ja ajomukavuutta, parantaa kantavuutta ja ajo-ominaisuuksia sekä vähentää kulumista. Kuormaamattoman ajoneuvon ominaisuudet säilyvät ennallaan.

MAD-lisäjouset aktivoituvat antamaan lisää jousivoimaa silloin, kun sitä tarvitaan.

MAD-lisäjousissa on käytetty vain huippulaatuisia materiaaleja, jotka on huolellisesti testattu ja tuotettu ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisesti. Ne ovat TÜV-hyväksyttyjä.
MAD-lisäjousia on saatavana useimpiin ajoneuvoihin merkkikohtaisesti ja ne toimitetaan täydellisinä kaikkine asennusosineen. Asennus on helppo ja nopea suorittaa. Ne ovat erittäin kestäviä ja vaihtoehtona edullisia kalliisiin tasonsäätöjärjestelmiin verrattuna.

Lataa MAD luettelo (n. 2.4 Mb)!

MAD jousitusvaihtoehdot:

Sarja No. 09-123-0

0 – apujousi pääjousen viereen
3 – apujousi iskunvaimentimeen
6 – apujousi pääjousen sisälle
7 – apujousi joustintukeen
8 – korvaa alkuperäisen jousen

Huom!

Järjestelmä 3 soveltuu ainoastaan alkuperäisiin iskunvaimentimiin.

Lastaa autosi huolella

Moni ajattelee: Mitä raskaampi ajoneuvo on, sitä varmemmin se pysyy tiellä. Väärin! Ajo-ominaisuudet heikkenevät huomattavasti. Tästä aiheutuu arvaamattomia seurauksia turvallisuudelle:

Liirto

Kaarteissa, sivutuulessa ja ohituksissa joudutaan helposti sivuluisuun. MAD jousia

Heittelehtiminen

Ajoneuvo alkaa heittelehtiä, jolloin menettää nopeasti ajoneuvon hallinnan.

Ajomukavuus

Kuopat ja epätasaisuus tuntuvat voimakkaammin kuin muulloin. Ajamisesta tulee piinallista.

Kuluminen

Kaikki ajoneuvon kantavat osat kuormittuvat raskaammin, mikä merkitsee enemmän kulumista ja suurempia huoltokustannuksia.

Henkilöautot

Monet ajoneuvot lastataan säännöllisesti raskaasti. Tähän riittää jo kun 4 henkilöä nousee ajoneuvoon – ilman laukkujakin – kuten takseissa ja yhteiskuljetuksissa. Lisäksi kuljetetaan matkalaukkuja, urheilu- ja vapaa-ajanvälineitä usein taakkatelineellä, jolloin auton painopiste siirtyy.

Mad-lisäjouset kantavat lisäkuorman ja huolehtivat näin turvallisuudestasi, koska jousitus ei enää toimi äärialueellaan ja maavara säilyy normaalina.

Asuntoautot

Kun asunto siirretään pyörien päälle, joudutaan aina taistelemaan paino-ongelmien kanssa. Erityisesti suurissa nopeuksissa, kaarteissa ja epätasaisilla teillä tuntemattomat voimat aiheuttavat epävakaita niiaus- ja huojuntaliikkeitä.

MAD-lisäjouset tasoittavat nämä voimat ja asuntoautosi pysyy vakaana ja tasapainoisena.

Perävaunut

Perävaunujen suosio kasvaa edelleen. Huojunta on tuttu ongelma asuntovaunujen, venetrailereiden ja hevoskuljetusvaunujen vetäjille. Huojunta aiheutuu perävaunun painon siirtymisestä vetoauton taka-akselille.

MAD-lisäjouset auttavat pitämään perävaunun tasapainoisena.

Pakettiautot ja minibussit

Suuremmat ajoneuvot kärsivät enemmän säännöllisistä kuorman vaihteluista. Pakettiautoissa kuorman paino ja sijoittuminen muuttuvat usein ja minibusseissa henkilöiden määrä vaihtelee kuljettajasta 7 – 8 matkustajaan.

MAD-lisäjouset aktivoituvat progressiivisesti painon kasvaessa ja tasapainottavat näin tehokkaasti vaihtelevan kuorman vaikutuksen.


MAD-Lisäjouset myy:
Autotarvike Kuva1.jpg
RAT Logo.jpgRengastie 28, 60120 SEINÄJOKI


www.autotarvike.fi

Myynti: Ma-Pe klo 8-17 ja La klo 9-13 (Kesälauantait suljettu,kesä-, heinä- ja elokuu)

Varaosat: 06-4202800

Rengasmyynti: 06-4202822

Telefax: 06-4202 820

Sähköposti: rat@rengastienautotarvike.fi

Postiosoite: PL 216, 60101 Seinäjoki