Tietoa Powerflex uretaanipuslista

Alustan puslat joutuvat erittäin kovan rasituksen alaiseksi. Puslien tarkoituksena on vaimentaa tukivarsien ja muiden alustan osien värinöiden ja rasitusten siirtymistä koriin. Puslien on oltava riittävän kovia estämään ei toivotut pyörän liikkeet, mutta kuitenkin niin joustavia, että ne vaimentavat terävät iskut sekä muut ylimääräiset rasitukset.Auton alkuperäiset puslat on valmistettu kumiseoksesta, jolla on taipumus iän myötä muuttua erittäin pehmeäksi. Powerflex puslat on valmistettu polyuretaanista, joka mahdollistaa 25-30% jäykemmän rakenteen muiden ominaisuuksien silti kärsimättä.

Powerflex puslilla varustetun auton ajo-ominaisuudet paranevat ja auton hallinta ääritilanteissa, kuten nopeissa jarrutuksissa, helpottuu. Myös renkaiden kuluminen vähenee huomattavasti, kun pyöränkulmat eivät muutu vaikeissakaan olosuhteissa.

Powerflex valikoimasta löytyvät puslasarjat yleisimpiin eurooppalaisiin autoihin. Tutustu valikoimaan valmistajan kotisivuilla tai etsi alla olevasta listasta oman autosi merkki ja malli. Mallinimeä klikkaamalla aukeaa mallikohtainen puslaerittely pdf-tiedostona.

Alfa Romeo
Audi
BMW
Caterham
Mallit:

Citroen
Daewoo
Mallit:

Ferrari
Mallit:

Fiat
Ford
Honda
Jaguar
Lancia
Land Rover
Lotus
Mazda
MG & Rover
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Mallit:

Saab
Seat
Skoda
Smart
Subaru
Suzuki
Toyota
TVR
Volkswagen
Volvo

Powerflex uretaanipuslat myy:

Autotarvike Kuva1.jpg
RAT Logo.jpg

Rengastie 28, 60120 SEINÄJOKI


www.autotarvike.fi

Myynti: Ma-Pe klo 8-17 ja La klo 9-13 (Kesälauantait suljettu,kesä-, heinä- ja elokuu)

Varaosat: 06-4202800

Rengasmyynti: 06-4202822

Telefax: 06-4202 820

Sähköposti: rat@rengastienautotarvike.fi

Postiosoite: PL 216, 60101 Seinäjoki